Han kontrollerer narkotikahandelen på den sørøstlige grensen

Bangladesh lanserer dødelig

canada goose norge Bangladeshas canada goose trillium sikkerhetsstyrker hevder at 26 mistenkte narkotikahandlere ble drept under flere canada-goose-jakker raser i forskjellige deler av landet. Minst ni mistenkte canada goose outlet traffickere ble drept canada goose norge på mandag alene i regjeringens opprør på ‘narkotikabevegelsen’. canada goose norge

canada goose i norge ‘Vi inneholdt (islamistisk) militanse, sa Bangladeshs premierminister, Sheikh Hasina. Anti-narkotikaansatte sa at de tok en rekord på 40 millioner yaba piller i fjor, men innrømmet at anslagsvis canada goose herre 250 300 millioner piller kom inn på markedet. En offiser ved Dhaka Department of Narcotics Kontroll sier canada goose jakke herre om $ 600 millioner av yaba, som er populært blant ungdommen, kan bli konsumert i Bangladesh i år. canada goose i norge

Tusenvis canada goose av påståtte forhandlere canada goose dame har også blitt arrestert i en aggressiv kampanje som noen analytikere har sammenlignet med president Rodrigo Duterte kontroversielle krig mot narkotika på Filippinene.

canada goose jakke oslo Menneskerettighetsaktivister sier at mer enn 12 000 mistenkte narkotikabrukere canada goose victoria og forhandlere, hovedsakelig fra fattige familier, er blitt drept i Duterte narkotikakrig. De anklager også de filippinske sikkerhetsstyrkene for å drepe mange uskyldige mennesker under deres anti-drug drive. canada goose jakke oslo

‘De siste drapene var koldblodige mord av politiet og elitenes sikkerhetsstyrke Rapid canada goose salg Action Battalion (RAB),’ sa Tasneem Khalil, en svensk journalist fra Bangladesh, til DW. ‘Jeg er ikke sikker på hvordan drapene til mistenkte narkotikahandlere vil ha fordel for PM Hasina-fest i landets kommende valg, men canada goose jakke hun følger selvfølgelig Duterte-trinnene,’ la han til.

Mer: Den filippinske presidenten Rodrigo Duterte drar ut canada goose jakker dame av brutal narkotikakrig

canada goose norge nettbutikk Mer: Filippinske politiet: 32 narkotika mistenkte drept i 1 dag canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte Mizanur Rahman, den tidligere formannen for Bangladeshs Nasjonale Menneskerettighetskommisjon, mener at døde narkotikahandlere vunnet løse canada goose victoria parka narkotikaproblemet i den muslimske flertallstaten. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose dunjakke ‘Ved å drepe mistenkte under raser, bryter sikkerhetsstyrken landets juridiske system. canada goose dunjakke

canada goose salg Nasiruddin Elan, en ekspert på Odhikar rettighetsorganisasjon, fortalte AFPs nyhetsbyrå at familiene til folket drept i politiet raid også om ‘utenretslige drap’. canada goose salg

Bangladesh har slitt med yaba-smugling på sin sørøstlige grense med Myanmar, der stoffet blir produsert i store mengder.

canada goose outlet norge Regjeringens tjenestemenn sier at hovedparten av stoffene ble brakt til Bangladesh i fjor av Rohingya-flyktninger som flykte fra et militært opprør i Myanmar. canada goose outlet norge

canada goose billig Tasneem canada goose jakke dame Khalil kalte anti-narkotikakampanjen i Bangladesh et hoax fordi en rekke store forhandlere er knyttet til statsminister Hasina Awami League-partiet. canada goose billig

‘En av de mest beryktede narkotikafadre i landet, kjent som keiser,’ er et parlamentarisk medlem av Awami League. Han kontrollerer narkotikahandelen på den sørøstlige grensen canada goose outlet av landet, ‘sa Khalil, og la til at den eneste måten å takle problemet på, ville være en canada goose jakker herre tverrgående operasjon.

canada goose norge forhandler Lokale og internasjonale menneskerettighetsgrupper har kritisert bataljonen for å bruke overdreven kraft og begå utenretslige drap, et gebyr nektet av regjeringen. Dens innhold ble opprettet separat til USA i dag canada goose norge forhandler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *