‘Til slutt blir det et snev av Bee Dust

Tupelo Honning serverer Sør i Sandy Springs

canada goose norge nettbutikk ekte Den originale Tupelo Honey Cafe i Asheville ble en fest canada goose trillium av den maleriske og kule vestlige North Carolina Citys spisestue, og tegnet besøkende og lokalbefolkningen villig til å vente på lange linjer for å prøve canada goose jakker dame sin sjenerøse merkevare av skrape laget, ‘Southern Appalachian cuisine’ til frokost, lunsj og middag. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose importør norge Den populariteten oppsto steder over Sørøst, med flere som kommer til Texas og Colorado snart. I slutten av juni åpnet den første t-banen Atlanta Tupelo Honey Cafe i et viltvoksende område på canada goose victoria 6 800 kvadratmeter canada goose victoria parka i den nye Sandy Springs Gateway-utviklingen på Roswell Road. canada goose importør norge

canada goose dunjakke Plasseringen canada goose jakke dame ble planlagt som en prototype av ting canada goose norge som skulle komme, med et utvidet barprogram med 36 håndbønner på trykk og fire utkast til cocktailer, i tillegg til Atlanta bare mat og drikke spesialiteter. canada goose dunjakke

canada goose billig ‘Dette er alle født canada goose ut av en liten butikk i Asheville,’ sa grunnleggeren og canada-goose-jakker konsernsjefen canada goose jakke Steve canada goose outlet Frabitore en siste ettermiddag. canada goose dame ‘Denne butikken vi tok til Atlanta, er vår nyeste og største tenkning, og vi har allerede hatt et flott svar. Folk ser ut til å virkelig elske barprogrammet, og elsker maten, slik at vi står på en enorm start her. ‘ canada goose billig

canada goose norge forhandler Knoxville-innfødte Ryan Moore er kokk på Sandy Springs, som bringer over 25 års erfaring med matlaging i store og små kjøkken, sist hos Tupelo Honey i Knoxville. på torsdager. canada goose norge forhandler

canada goose outlet norge Men den passende canada goose outlet navnet Fried Chicken Tower har vært den største hit, så langt, sa Moore. På søndager og onsdager holder $ 23 matskulpturen to bryster, to lår, fire kjeks og blåbær syltetøy. Hva mer er, er kyllingbitene sprinkled med litt av Tupelo Honey s hemmelige ‘Bee Dust.’ canada goose outlet norge

canada goose i norge ‘Det er brent i 24 timer, da battered og brød i en spesiell blanding av krydder,’ Moore sa. ‘Til slutt blir det et snev av Bee Dust. Det er litt søtt og litt savory. Selv jeg vet ikke nøyaktig hva som er i den. Men det er bra. ‘ canada goose i norge

En annen signatur av Tupelo Honey-menyen er uttrykket ‘shoo barmhjertighet’, som grovt oversetter til ‘over toppen’.

canada goose jakke oslo ‘The shoo barmhjertighet reker og grits gå tilbake til en dame på canada goose jakke herre den opprinnelige Asheville plasseringen,’ Moore sa. Retten legger til karamelliserte løk, sauteed sopp, spinat, bacon og mer reker enn den vanlige canada goose salg versjonen. Og da de ville sette disse tingene ned foran denne damen, sa hun: ‘Skam nåde, dette er så bra.’ Så når vi går over toppen med noen tallerken, er det sånn barmhjertighet. ‘ canada goose jakke oslo

canada goose salg For øyeblikket er Tupelo Honey bare canada goose jakker herre åpen for middag. Men helgbrunsj lanserer på lørdag og lunsjtjenesten er satt til å begynne følgende mandag. canada goose salg

canada goose jakke ‘Hvis middag er noen indikasjon, forventer vi å være veldig, veldig opptatt,’ sa Moore. ‘Vi er allerede nummer to i 13 butikker. Vi er ganske berømte for vår brunsj, med ting som vår shoo barmhjertighet søt potetpannekake. Og vi legger til noen nye ting, som et par nye scrambles. Så etter at vi åpner for brunsj og lunsj, vil vi sannsynligvis være nummer én, uten tvil. ‘ canada goose herre canada goose jakke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *